I 1. - 2. klasse har vi en gruppe sprudlende og søde elever, der nyder at være kreative og lære udenfor.

Sussi og Linea, som har de fleste timer i klassen, bruger meget tid på at skabe fællesskabsfølelse i klassen, så alle elever bliver mødt ud fra deres individuelle behov, samtidig med at eleverne lærer at tage hensyn til hinanden.

Eleverne nyder onsdagsspisning, hvor de er super dygtige til at smage på al slags mad, hjælpe hinanden og de er ikke blege for at tage opvasken.

Hver morgen har Sussi og Marie Louise tid med de helt nye og små elever, hvor der er sat ekstra fokus på den første læsetræning.

Mandagmorgen med frisk luft og jord under neglene! Så er en ny uge ligesom i gang .

Nu bliver det spændende at se, om vi får radiser og kartofler ud af det🌱

I næste uge i N/T skal eleverne fra 0.-2. Kl. fordybe sig i noget fagligt stof omkring emnet 📚

I dag i N/T samlede vi eleverne fra 0.-4. Klasse, da de tilsammen skaber et fantastisk team 👏🏻

Eleverne skulle i samarbejde med hinanden lave insekt-fælder, som de efterfølgende skulle grave ned i skoven
Efterfølgende skulle de fange bænkebidere, hvortil vi sammen skulle lave et lille forsøg med dem. De blev dog sluppet fri igen😉

I næste uge afslutter vi vores lille insekt-forløb!

Her får i et par dejlige billeder af en skøn mandag morgen ☀️- før dagen bød på regn 🌧

Fortsat god dag til jer alle