I 5. - 6. klasse er en klasse med de dejligste og hormonfyldte unge mennesker.

Der er gang i klassen, både på boldbanen og med fun looms.

Eleverne er rigtig gode til at tage sig af de mindre elever og der er skabt mange gode relationer på tværs af klasserne.

Om torsdagen har eleverne "Global Perspective", som er et internationalt fag der gik et indblik i verden udenfor Danmarks grænser.

Duncan, som er lærere i klassen, har mange gode snakke med eleverne om hvordan de trives og lærer bedst. Eleverne kan godt lide at være aktive og har altid mange kloge svar klar.

Om onsdagen spiser alle skolens elever sammen. Her er 5. -6. klasse rigtig gode til at hjælpe de mindre elever. Der bliver hygge og grinet, hvor de store piger ikke er blege for at tage en mindre på skøddet.

Vi havde idag besøg af en ganske særlig gæst😁
Vil bare lige sige at vi har de sejeste børn!
Tusinde tak til Helge og Vivi for at give os denne spændende oplevelse 👏

10. april 2018

Vi har idag afsluttet vores projekt med idrætsudøvere lavet i papmache - og med nogle meget flotte resultater.