Velkommen til Privatskolen i Jerup

Vores allesammens skole

Skolen er et tilbud til forældre, der ønsker en lille skole, hvor vi har fokus på det gode fællesskab i en tryg ramme og aktiv læring i inkluderende læringsmiljøer.

Privatskolen i Jerup er en almen fri grundskole, som ligger i naturskønne omgivelser med mark, sø, strand og skov.

Det er vigtigt for os, at eleverne udvikler social bevidsthed og gensidig respekt og lærer at begå sig godt i fællesskabet. Elevtrivsel og et godt klassemiljø er højt prioriteret. Derfor vil der max gå 16 elever i en klasse.

Der er stort fokus på den enkelte elevs behov – uanset niveau. Af eleverne forventer vi, at de bidrager positivt til fællesskabet, gør det bedste de kan og har mod på udvikling.

Skole-hjem samarbejdet har fokus på, at skolen og hjemmet sammen arbejder for at skabe trivsel og udvikling hos den enkelte elev og i fællesskabet.

Onsdagsmad

Hver onsdag går Marie Louise i køkkenet, hvor hun laver lækker og varieret mad til eleverne på skolen! 😋 Eleverne hjælper til og tager ansvar for borddækning og oprydning.

Vores ugentlige tradition handler ikke kun om lækker mad, den bidrager også til et godt fællesskab, ansvarlighed og måltidskulturen på skolen. Hver gang oplever vi, at eleverne får en succesoplevelse. De får mod på at afprøve nye retter, og de udfordrer deres smagsløg.

Vi er på tur

Førstehjælp

Grønlandsk mad

Sidse er hjemvendt fra Grønland, og hun havde lidt lækre specialiteter med hjem.

En lærerig dag i 3.-4. klasse

Fiskedag

Vi har været i køkkenet, hvor vi fik torsk leveret fra Strandby. Eleverne har tilberedt lækre fisketærter, fiskepakker, kartofler og sovs.

Luciadag

Halloween

Vi lærer i naturen

Lejrskole

Aktiv læring

Vi dyrker kartofler

Besøg af en sød lille fyr

Landsbyløbet

Hver tirsdag aften trækker alle eleverne i de røde trøjer og løber eller cykler.

Julefrokost

Juleklip og bedsteforældredag