Hvad er en skolekreds?

Bliv medlem af skolekredsen

Skolekredsen er den kreds af mennesker, der står bag en skole fx nuværende forældre på skolen, tidligere forældre, tidligere elever og andre interessenter. Det er mennesker, der er enige i skolens idégrundlag, og som har lyst til og interesse i at støtte det arbejde, der foregår på skolen samt være en slags ambassadører for skolen.

Hele skolekredsen kan deltage i generalforsamlingen, hvor blandt andet vores bestyrelse bliver valgt. Hvis du ikke er forælder til et barn på skolen, koster det 200 kr. om året at være medlem af skolekredsen.

Hvis du er interesseret i at blive medlem af skolekredsen, kan du kontakte vores skoleleder Duncan Kirkby på 42489900 eller vores skolebestyrelsesformand Sidse Christensen på 20820870.

Hvis du er forælder til et barn på Privatskolen i Jerup, er du automatisk medlem af skolekredsen, idet du er en del af forældrekredsen.