Skal dit barn være en del af en lille, overskuelig skole?

Skolen er et tilbud til forældre, der ønsker en lille skole, hvor vi har fokus på det gode fællesskab i en tryg ramme og aktiv læring i inkluderende læringsmiljøer.

Privatskolen i Jerup er en almen fri grundskole, som ligger i naturskønne omgivelser med mark, sø, strand og skov.

Det er vigtigt for os, at eleverne udvikler social bevidsthed og gensidig respekt og lærer at begå sig godt i fællesskabet. Elevtrivsel og et godt klassemiljø er højt prioriteret. Derfor vil der max gå 16 elever i en klasse.

Der er stort fokus på den enkelte elevs behov – uanset niveau. Af eleverne forventer vi, at de bidrager positivt til fællesskabet, gør det bedste de kan og har mod på udvikling.

Skole-hjem samarbejdet har fokus på at skolen og hjemmet sammen arbejder for at skabe trivsel og udvikling hos den enkelte elev og i fællesskabet.

Hvorfor vælge os? På Privatskolen i Jerup er tryghed og tillid noget af det allervigtigste. Det gælder for eleverne men det gælder også for jer forældre!  Et af de vigtigste valg i livet, er valget af skole.

Ring til os, og aftal tid til et besøg på skolen !

Målet for skolen er, at vi vil være en skole i verdensklasse.
Hos os trives ALLE elever - i et lille fællesskab foregår intet i det skjulte og vi håndterer hurtigt de konflikter, der opstår blandt eleverne.

Læring og trivsel går hånd i hånd og vores fornemmeste opgave er at skabe plads til alle!

Vi har fokus på aktiv læring, variation, inklusion og motivation.

Et overskueligt læringsmiljø

På Privatskolen i Jerup bliver dit barn del af en lille og overskuelig skole, der er bygget og drevet af engagerede lærere, pædagoger og forældre. De brænder alle for at skabe det bedste læringsmiljø for børn fra børnehave til 9. klasse.

Gennem fællesskab, kreativitet og oplevelser fokuserer vi på faglig og social udvikling og læring i klasser med op til 16 elever.

Vi er en stor familie

Privatskolen i Jerup er en familieskole, fordi familien – i alle sine moderne former – er omdrejningspunktet for barnet, og derfor også for skolen. Børn og forældre har stor indflydelse på skolens hverdag og er en væsentlig drivkraft bag aktiviteter og vigtige beslutninger.

På Privatskolen i Jerup bliver dit barn set og hørt i et trygt fællesskab. Vi kender alle hinanden, og børnene føler sig hjemme på deres skole.

Vores lærere er engagerede, kreative og er skolens faglige fyrtårne. De har friheden, evnerne og opbakningen til at gøre ting anderledes, når det er nødvendigt at styre i en ny retning - for fællesskabet eller for den enkelte. Vi anerkender, at alle børn er forskellige og lærer forskelligt.