Det siger eleverne om skolen

Skrevet af Merle

2. klasse

Det er søde lære og det er sjovt i timerne. Man lære meget. Vi hjælper hinanden. Vi er meget ude. Man får nye venner. Vi har et godt fælleskab. Vi har det sjovt i frikvaterne.

30 maj 2018

Skrevet af Signe​

Den her bygning betyder så meget for mig! Jeg tør næsten ikke tænke på hvordan både mit sociale og faglige liv havde set ud uden den her bygning!! Men vigtigst af alt PERSONERNE på stedet! Børnene har det største fællesskab. Ja jeg tør væde min gamle hat på at vi har DANMARKS STØRSTE fællesskab! Der er aldrig en eneste på skolen der har en dårlig dag! For hvis man kommer i skole og har en dårlig dag, ja så kommer alle de andre og hjælper dig til at få en suveræn dag! Men vigtigst af alt må vi ikke glemme vores allesammens superhelt! Vores skoleleder! Man skal lede længe efter en person med så meget energi! Jeg har aldrig mødt en der har været så engageret i sit arbejde! Han brænder virkelig for skolen og bruger så meget tid på den! Han er altid klar på en snak - om næsten hvad som helst. Så derfor er der endnu en god grund til at vælge OS! Men jeg skriver os? Hvad skal det mon betyde? Ja for fællesskab fødes når JEG bliver til OS!

4 April 2018

Skrevet af Emilia

Det er verdens bedste skoleleder og lærer. Man får en hel masse gode venner på hele skolen, der er ikke en eneste person jeg ikke ved hvad hedder på skolen. Man får ekstra hjælp hvis der er noget man ikke kan finde ud af og hvis man er ordblind. Vi har respekt for skolelederen, lærene og hinanden. Vi griner med hinanden, ikke af hinanden.

Vi er høflig over for hinanden, vi taler pænt og tager hensyn til hinanden

Jeg lære meget mere nu, fordi vi ikke er så mange i klasse, så læren har mere tid til os. Jeg forstår meget bedre den måde de underviser på.

Vi er vores lille egen familie

Det siger forældrene

Skriv en tekst her